Wednesday, September 26, 2012

it's time

I wanna tell you about my life *again*

I always think that i'm a good person. i always want to be perfect than the other. it doesn't mean i'm a mean person, i'm boastful ? it wouldn't. sometimes i act so annoying , i always talk bad about my *piiip* . i don't know why ? but when people act like those thing , i always think that they were worse.

now , i don't know how to solve those are.

*about relationship*

deardobleuuu ..

still like the past. i run.. run...and then wait...wait until the time comes..

why ? am i wrong ? or maybe i don't deserve you ? now i try to understand you, how to know you. but please would you do the same :")? i need your smile..cause you are all that i need right know. don't blame me if i'm too loving you, if you feel bothered by me ? just leave me :")..but remember ? i'm still here beside you. nothing gonna change my feeling to you. every second, every minute , your text , your smile emoticons, your laughs, that's all my food. nothing's work like you. i never lie to you, i always being honestly .. why ? cause it is really true . "i miss you" is not just words, is not bullsht. so this is me ...i'm always glad you have a time to text me. i'm not gonna missed every chances. i love love, i care care :"...please don't be childish again :" try to UNDERSTAND each other..

whenever it is... I'M STILL WAIT :"D


once upon a time

hai hai... Gatau kenapa akhir-akhir ini aku balik ngeblog lagi guys :D ..pasti pada seneng kan ya my readers ? :p

kangen banget ya pasti sama cerita ku yang baru di masa-masa SMA ini haha...
oh ya hari ini kelasku semutlis ( acara bersih-bersih se sekolah gitu ) capek guys jadinya aku gak basket nih. pengen banget ngeshare foto haha ,  nanti deh ya aku mau pamer gelang peace ku ( don't try this at home-_- ) ..

suddenly i'm feeling happier right know, idk he suddenly texts me, how so happy i am :) ..

pamer -_- 

haha

W? whooo ....

Tuesday, September 25, 2012

confession *again*

THIS IS MY BIGGEST #KODE

i love you ,  i don't know it comes suddenly...

You different , i'm different too ..let's be together to make it same..

i'm sorry if i always bother you , i just want to care you, i don't want anyone more care about you than me..

i wanna be the only one..

but i don't forced you, if you are not love me, let me still love you ..

i'm still here, look at me  ? i'm still survive ... til the time comes ..

hufttt ... hope you read this , key ?




Hai gimana kabar nih blogku tercinta? its been a long long long long time ...haha amicu ... saking lamanya album kedua One Direction " Take Me Home " udah keluar haha..

Yah beginilah kehidupan High School.. a lot of duty, a lot of homework.. yaya masih adaptasi nih guys..
kendalanya pas SMA tu ya gini nih.. yang gakbisa buat aku maju

 PERTAMA " aku sering banget ngeluh" aku berasa ini tuh berlebihan, complicated banget ..aku masih belum bisa nerima aku harus sesibuk ini, aku harus kemana-mana cari bahan belajar sendiri, kadang pula aku selalu ngeluh kecapekan karena pulang sore, dan Mamaku , Adekku pasti selalu jadi sasaranku buat melampiaskan kecapekanku. salah tau kayak gitu tu...

KEDUA " masih terbawa masa-masa SMP" yaaa aku harus bisa berubah mulai saat ini, "i'm still on my way " masih di perjalanan menuju lebih dewasa, harus bisa ngatur waktu main, belajar dan istirahat yang pasti. jangan menggampangkan sesuatu, karena ini beda banget dari SMP, yang katanya Pak Budi " waktu SD kamu masih disiapin makan sama di suapin, waktu SMP kamu udah bisa makan sendiri, dan sekarang SMA ini waktunya kamu masak sendiri makan sendiri " ..

KETIGA ... gatau deh XP haha bingung malahan...

intinya ... AKU HARUS BERUBAH ! BOLEH SIH NDUGAL TAPI TETEP SEMBADA YA B-)

mau ngeshare video nya Live While We're Young nih ;)