Saturday, October 29, 2011

HEY ♥

hai guys!  ♥ how are u ??


i miss u all so bad......


Hari ini aku libur, T-T .... biasanya sih kalo libur harusnya seneng yah ? tapi aku sedih .. kenapa ? alasan pertama pasti kalian tau deh -_-'' 
Oh ya aku mau KASIH  tau something yang mungkin bermanfaat ... 


FIRST- KALO kalian lagi sakit .. JANGAN NEMPEL KASUR DEH (ngebo) itu bakal  nambah penyakit kalian . mending doing something yang buat badan kalian gak lemes, contohnya Mandi, bersih2 kamar .. masak ??? hahaha bisa tuh...


SECOND- Doing something benefit.......................................!!!!


udah sih  yah itu aja... intinya tu,,   "kalo sakit ,  jangan ndekem di rumah... penyakit mu bakal ilang kalo kamu ada di sekolah " 

Thursday, October 27, 2011

sick

on three days , i felt sick......... HEADACHE, FEVER, COUGH attack me now....

when i want put up my head it feel so hard and very heavy........... i sleep in the class today... cuz i am GAKUAD :( have you ever feel this ?

i try to drink a drug , i try to don't going to school today , but something ban me.............

GET WELL SOON FOR ME =)

WISH TOMORROW I HAVE A GOOD SCORE FOR ENGLISH EXAM

Monday, October 24, 2011

QUOTES

i love 3 things : the sun, the moon, and you. The sun for the day, The moon for the night and You for-ever (via pitarahayu)

new style

new style of my HAIR new style of my Background and Header image :'p
so cutie isn't it ? :'p ..




HELLO !! AKU TARUHAN LOH SAMA DYAN :)  kalo aku BESOK UDAH POTONG RAMBUT ???? dia bakal LARI KELILING LANTAI TIGA DAN BILANG "AKU SAYANG CIMUT..." KE SEMUA .... kalo AKU BESOK BELUM POTONG RAMBUT aku bakal NGGANDENG YOPI dari kelasku ke KELASNYA -_- HAHAAAAAHAAA LIAT YA YAN BESOKKKSSS :P

Monday, October 17, 2011

hey monday!!!!

wanna tell you about my secret !!! haha may be now it doesn't call secret again because you'll know :p

its so seriously problem!!! and i 'll crying if i tell all my sucks problem.......

Just found that tomorrow will be THURSDAY <3 i love that day.... you know why ? aaaa J

Okay , lets  change the topic...
Today I have some geeks story, there are when I , Pita and Dyan have gathered on school....(kumpul dimana yang lagi gak sholat )

I just asked Dyan “are we allowed to shave our armpit’s hair ? when we got mens  ? hahaa” and then we out of the teacher and she asked to us what were we talking about ? and Dyan answered it . And then Dyan slipped out about Pita, who hasn’t armpit’s hair anymore haha its mean that she don’t baligh yet .hahaa Pita hit me hardly, until my legs be pink L? Soooo very hurting me...

Hahaa I know that may be Pita’s felt so embarrassed ... but its Dyan’s fault .. don’t blame me wkwkwk


Thursday, October 13, 2011

Taemin Falling in love new




author : Me
MainCast : Taemin , Taera

"shitman mana nih kaca mata gue , huhhh mati dah kalo gak pake kacamata .. " kesal Taera sambil mencari-cari di meja belajarnya yang penuh dengan benda berwarna ijo. 

" akhirnya ketemu jugaaaa ..hufth !! " Taera lega, sambil melihat jam yang sudah menunjukan pukul 7 kurang 15 menit "WHAT THE - AAAAA TELAT NIH! "  Teriaknya . Langsung dia turun ke bawah kemudian tak lupa dia berpamitan kepada umma dan appa nya. Sepeda lipat kesayangannya itu tak lupa menemaninya ke Sekolah .

"kapan yaa gue punya mobil -_- paling enggak motor deh -_- kalo telat begini kan bahayaaaa T-T naek sepeda pula !!! " Gerutunya sambil terus mengayuh kencang sepedanya. 

Sesampainya di Sekolah Dewi Fortuna berpihak kepadanya, untung saja dia tidak telat kalau sampai telat matilah dia, hari ini adalah hari pertamanya bersekolah di Universitas Daebak di Bosan. Miss Ijo panggilannya, liat saja penampilannya bak rumput -_- semuanya ijo dari kacamata, softlens ? ( giladeh udah pake kacamata masih pake softlens ) jam tangan ripcurlnya, gelang, kaos kaki , karet behel ,sepatu sampai tas dan anting pun ijo. Gimana orang gak "ngeh" liat penampilannya yang supeeerr ijo -_- untung dia punya lsung pipit yang membuat mukanya sedikit enak di pandang .

"Wadooowww dosennya udah masuk lagi ? BENTAR kayak tu dosen gue kenal deh ? itu bukan dosen ?? itu kan JYP :O !!!!! omygod ..............." pingsan. 

Gak di sangka Taera pingsan ketika melihat bahwa ada JYP seorang management -_- . Dia lupa kalau hari ini emang kedatangan JYP karena akan diadakan casting artis baru . Cleaning Service yang lewatpun heran melihat nya pingsan di depan kelas , langsung deh Cleaning Service yang berasal dari Indonesia tepatnya Cilacap berteriak " tuluuuuunggg tuluuunggg iki kepriwekkk ????!!!!" histerisnya. Langsung deh seluruh siswa di kelas keluar mendengar jeritan Cleaning Service itu yang sebenarnya mereka gatau maksud teriakan itu apa ?? . 

"mwo ??? waeyoo? " panik salah seorang siswi dari kelas itu bernama Minji yang ternyata sahabat Taera . " ya ampun Taera ohmygod baby!!1 what should we going to do ???" lebay nya Minji. Minji adalah sahabat Taera dari ke TK-sekarang -_- gak nyangka yaa bisa sahabatan lama banget seperti mereka :'). Minji berambut panjang, cantik, matanya belo , dan suaranya bagus. Jujur ya cantikan Minji dari pada Taera, tetapi salah satu sifatnya yang jengkelin itu adalah Lebay ! sok ngomong bahasa inggris, sia sangat terobsesi sama Rihanna dan artis hollywood lainnya. 

Taera segera di gotong ke Puskesmas terdekat, kenapa enggak UKS ? karena UKS nya udah penuh, hari ini adalah hari Kamis biasanya ada pelajaran menyanyi Seriosa dan saking hebatnya banyak siswa yang bisa mencapai 10 oktaf sampai-sampai Jendela pada pecah dan pohon pada tumbang , makan korban tuh. Sekolah ini tiap minggunya rugi 1 juta won, tapi untungnya ini sekolah milik orang ke -3 terkaya di dunia. 

"haaah gue kenapa ? ottoke kepala gua pusing ? " keluh Taera yang masih setengah sadar. 

"omg !!! whats wrong with you dear ??? Cleaning Service have found u in front of our class ??? .." celetuh Minji.

"aaahhhh ngomong apasih luuuu !!! oh iyaaa JYP dimaanaa ?? gua ngebet pengen ketemu nihh !!!!! " heboh nya Taera.

"Udah pulang kali yaaa, kamu sih telat pake ada acara pingsan segala jadinya acara castingnya di tunda tuhh !"
" Alhamdulillah yaaah JYP nunda .... sesuatu banget deh " 

"hah ?? maksud lohh ?? bahasa mana tuh ? " Minji bingung .

"Syahrini nenggg !!! dasar yang di tonton MTV sea muluu Rihanna muluuu !! Nonton tu RCTI , !nsert kek !!! " gumam Taera.

" Sejak kapan di Korea ada channel Indonesia ? -_-"

"Ada dong ! makanya pake parabola Laura TV ....wkwk:p "

"ahhh uptoyou deeehhh... yuk jalan yukkk ke tempat biasa...laper nih.!! " ajak Minji 

Mereka pergi ke sebuah Cafe di pinggir jalan yang menyediakan "spicy rice" yang isinya telor rebus setengah, sambel, ikan teri, dan tempe.. dilengkapi minuman es teh, es milo dan es nutrisari . Hahaaa bilang aja TB -_- alias tenda biru. Biasalah kantong mahasiswa sekarang pada kering, termasuk mereka ini adalah kalangan bawah .

Setelah mereka selesai lunch, mereka pergi ke sebuah toko baju dan bertemu musuh bebuyuutan mereka dari SMA yaitu BELLASGENKS  .. adalah kumpulan anak-anak kalangan atas yang mempunyai anggota 4 orang bernama akhiran Bella , yaitu SABELLA, GHEBELLA, ANABELLA, dan bosnya CHERRYBELLA. Setiap mereka bertemu pasti ..

Perang adu mulut mulai.................


"ehhh ada si kolor ijoo hahahahahaaaaa  !!! " ejek si Ghebella.


"apasih luu dasar ghe(m)bel !!! " balas Taera.


"ehh berani ya loe !! awas liat besok di sekolah ! dasar gak tau di kampus, udah malu-maluin pingsan di depan kelas ! wkwk..." tambah si Anabella. 


" taiik ya looo!!! " balas Taera sambil mengeluarkan jari tengahnya.


"udah lah guysss biarin ajaa , dasar anak kampung makanannya nasi bungkus kita tinggalin aja ! " tambah si bos Cherrybella. 


"hiihhh bener-bener yaaaaa gue lempar sandal gua nihh  !!!! " balas Taera sambil melempar sandalnya yang ternyata kena tai kotok alias tai ayam .


"iihhhh apa an nih ? buseeettt bau bangeett anjrit yaaa !!!! " teriak si Cherrybella


"hahaaa rasain loo yuukk Min kaburr!!!! " Taera pergi sambil menarik tangan Minji .


Di perjalanan mereka pulang, tak sengaja mereka melihat sekerumunan wartawan di depan toko buku, ternyata ada SHINee !!! omygod itu kan boyband favorite si Minji dan Taera. Mereka kepergok sedang beli majalah Bobo oleh fans . 


"eh ituu sapa tuhh SHINee beneran kan ?? yuukkyukk liat kesana come on beb !! : ajak Minji .


" ayooooo !!!! tapi aku trauma.....! " 


Taera trauma karena, ketika mereka ingin bertemu SHINee yang sedang di kerumunin para fans nya kaca matanya terjatuh dan dia tidak bisa melihat dengan jelas. Ketika dirinya sedang mencari kacamata itu dia salah pegang dia malah pegang pantat cleaning service tempat itu . Gatau kenapa si Taera gak bisa bedain antara pantat dan kacamata -0- . Langsungg deh dia di siram air se ember bekas ngepel .


"come on beb , just one chance !! " paksa Minji .


"okelah ..." 

Ketika mereka sedang berlari kearah kerumunan , tidak sengaja Taera di tabrak seorang cowok entah itu siapa . Dan cowok itu menjatuhkan barangnya, yaitu dompet berwarna hijau. Taera berminat mengembalikan dompet itu tapi cowok itu udah ilang seketika.  


"ehhh stop dulu Min, ni gua nemu dompet !! punya sapa yaa ??? " tanya Taera.


"i don't know baby... tuhkann gara2 dompet itu SHINeenya udah pergi T-T .. oh ya coba cek deh sapa tau ada alamatnya...!!! '' 


"okeee,, loh kok isinya bil alias bon semua -_- "


"hah ? " jawab Minji .


"udahlah gua simpen aja ya Min , lagian warnanya ijo warna favorite gue lagian isinya juga gak penting hahaaa bisa nambah koleksi gue.."


"whatever..." 

bersambung ^_^

Tuesday, October 11, 2011

you again

you are always gonna be my love .... i remember to love you taught me how, you will always be inside my heart... i hope that i have a place in your heart too now and forever you are still the one now and forever ever....

just proud

JUST PROUD OF MY POST --"

hey my friend Novia said that my post with the title "you" was very amazing and touching hikshikssssss .....:p hahaaa "its so deep" she said that

Thursday, October 6, 2011

you

ini hanya sekedar untuk nginget kamu dan aku harap bisa kasih ke kamu....

dear yo-- ..

Hai , apa kabar? sombongnya udah lama nih gak ada kabar hehe... pertama aku mau jelasin kenapa aku nulis ini buat kamu, semua ini salahmu... jadi cowok kok SUSAH DI LUPAIN, jadi cowok kok NGANGENIN, jadi cowok kok jadi magnet mata ku MAUNYA MINTA DI LIATIN MULU... aku tu capek, udah sakit ati ... hati ku udah kepenuhan rasa SAYANGKU ke kamu yo--...

Oh ya aku mau nginget masa lalu kita nih, sebenernya ketika kita masih pacaran dulu aku ngerasa bersalah atau gak enak gitu sama aku... kita enggak seperti other couple yang mungkin itu aku arepin .. tapi aku tau kamu maunya gimana dan kamu orang seperti apa jadi aku gak bakal maksa. Terus sebelum kita jadian aku buat kamu risih gak sih?? aku sms kamu terus ? tau kenapa aku ngelakuin itu ? aku suka kamu dan aku naksir kamu aku ngarep kamu jadi pacar aku...tapi aku sempet berpikir kalo aku tu bego banget kenapa aku selalu jadi yang pertama padahal aku kan cewek, selalu jadi yang pertama sms kamu..

Pas hari kita jadian dan sebelum kamu nembak aku , aku di saranin temenku lo! kalo kamu nanya aku lagi apa aku suruh jawab "lg dengerin lagunya vierra yang TERLALU LAMA liriknya bagus deh" ...biar kamu sadar kalo aku tu udah NAKSIR KAMU 2 BULAN SEBELUM KITA JADIAN . kamu pikir itu bentar?? itu lama banget :( .... tapi aku sabar dan aku punya keyakinan kalo kamu bisa kumiliki..  gak nyangka sore itu kamu sms aku, sebelumnya sih aku curhat ke Pulung kalo aku ngerasa kayak di gantungin gitu sama kamu, ternyata Pulung sms kamu ya? wahhh hebat dong Pulung bisa nasihatin kamu :').. lalu biasalah pas kamu sms aku , rasanya mau teriak !!!! mau pingsan !!! haha lebay yaa.. tapi itu beneran loh...

Terus kamu nembak aku tanggal 19 MEI 2011 JAM 17.26 itu pun juga pernah kamu update di status fb mu kan ? hahaaa...

Hal hal yang aku kangenin dari kamu tuh..
- Dulu kamu sering sms aku tentang tebak-tebakan
-aku kangen ketika aku nanya kamu lg apa kamu jawab lagi nonto OVJ :')
- aku kangen kamu panggil "yang..." "sayang...." "lagi apa sayang ?' " muaaah dadaa '
- aku kangen saling liat-liatan sama kamu
-aku kangen teleponan sama kamu sampek 3 jam :)
-aku kangen ketawa sama suaramu
- aku kangen kamu sms aku pake emot kiss , smile dan laugh
-aku kangen kamu minta aku doain supaya kamu menang gokartnya
-aku kangen kamu bangunin di pagi hari

Aku harap itu bakal kembali lagi ...dan terulang lagi... dan aku harap kamu enggak lupa ya sama aku :')
walaupun aku masih bingung sama alesan kamu mutusin aku.. aku masih percaya kok kamu masih sayang aku.. aku msih hafal sifat sifatmu ..

aku gak bakal sakit hati kalo kamu ngatain aku di depan temanmu.. walaupun di belakang mereka kamu enggak gitu... walaupun kamuu pernah bohong sama aku...

kamu tu bikin aku penasaran..

aku nulis ini sambil nangis , maaf yaa jadi basah :')

aku gamau pisah dari kamu

i still love you, still wanna be with you,, and always be side you

by : urwife

I LOVE YOU....

sedih.


nih lagu gua banget....




I Love You Lyrics - Avril Lavigne Lyrics

La la
La la la la
La la
La la la la
I like your smile
I like your vibe
I like your style
But that's not why I love you

And I, I like the way
You're such a star
But that's not why I love you
Hey
Do you feel, do you feel me?
Do you feel what I feel, too?
Do you need, do you need me?
Do you need me?

[chorus]
You're so beautiful
But that's not why I love you
I'm not sure you know
That the reason I love you is you
Being you
Just you
Yeah the reason I love you is all that we've been through
And that's why I love you

La la
La la la la
La la
La la la la
I like the way you misbehave
When we get wasted
But that's not why I love you
And how you keep your cool
When I am complicated
But that's not why I love you

Hey
Do you feel, do you feel me?
Do you feel what I feel, too?
Do you need, do you need me?
Do you need me?

[chorus]
You're so beautiful
But that's not why I love you
And I'm not sure you know
That the reason I love you is you
Being you
Just you
Yeah the reason I love you is all that we've been through
And that's why I love you

Yeah Oh.
Oh.

Even though we didn't make it through
I am always here for you
You
Hey
Do you feel, do you feel me?
Do you feel what I feel, too?
Do you need, do you need me?
Do you need me?

[chorus]
You're so beautiful
But that's not why I love you
I'm not sure you know
That the reason I love you is you
Being you
Just you
Yeah the reason I love you is all that we've been through
And that's why I love you

La la
La la la la (oh oh)
La la
La la la la (That's why I love you)
La la
La la la la (oh oh)
La la
La la la la (That's why I love you)

Sunday, October 2, 2011

confusing thing

yesterday, i might be wake up from my dream haha.... i was thinking that it was just kidding, But u know he's true.. first i didn't believe him. i must thinking about it twice, because i still love my x :( i know its so difficult to decide it, but i won't hurt him, cuz i am make him "over waiting" about this answer T.T


I can't sleep anymore last night, i was imagined about my x , about how if i really lose him and how so sorry i am :c. i knew that i really hopeless about my x but i knew too even my x didn't care bout me again. But i still believe that my x has little feeling for me !!!! i will prove it if you don't trust me -_- .

okay, before i asked my closed friends Dyan, Arta, Pita, Nisa and Tya for their idea for me :c ohh Aulia isn't missed wkwk.... but they've told me that ask your heart first and don't urgent they will be support me and told me its your own .

i know, finnaly if i reject him and back to my x i will never get anything . but if i accept him i will hurting my heart , him and my self.

Monday, July 11, 2011

what should i gonna do

Whats going on you now? where were you are? you missed it ..............
I don't know , what is my decision now.........leaving you, will make a double pains on me.. but i am not survive "gak gak gak kuat" -_- STOP ! MORE THAN 2 WEEKS U KNOW ! -_-t 

Friday, July 1, 2011

Avril Lavigne - Wish you were here





I can be tough, I can be strong
But with you it's not like that at all
There's a girl that gives a sh_t
Behind this wall, you just walked through it

PRE-CHORUS
And I remember all those crazy things you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

CHORUS
Damn, damn, damn
What I'd do to have you
Here, here, here
(I wish you were here)

Damn, damn, damn
What I'd do to have you
Near, near, near
(I wish you were here)

I love the way you are
Is who I am, don't have to try hard
We always say, say it like it is
And the truth is that I really miss

PRE-CHORUS
All those crazy things you said (things you said)
You left them running through my head (through my head)
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

All those crazy things we did (things we did)
Didn't think about it, just went with it (went with it)
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

CHORUS
Damn, damn, damn
What I'd do to have you
Here, here, here
(I wish you were here)

Damn, damn, damn
What I'd do to have you
Near, near, near
(I wish you were here)

No, I don't want to let go
I just want to let you know
That I never wanna let go
Let go (oh, oh)

No, I don't want to let go
I just want to let you know
That I never wanna let go
(Let go, let go, let go, let go)
(Let go, let go, let go, let go)

CHORUS
Damn, damn, damn (damn)
What I'd do to have you
Here, here, here
(I wish you were here)

I wish you were here

Damn, damn, damn
What I'd do to have you
Near, near, near
(I wish you were here)

Damn, damn, damn
What I'd do to have you
Here, here, here
(I wish you were here)

Damn, damn, damn
What I'd do to have you
Near, near, near
(I wish you were here)
new title blog haha -__________________________-

 do you what the mean of " geeks story " its mean cerita goblok wkwk.. if u r not indonesian, you can google translate the mean of cerita goblok wakakak... just wanna lose my galau now hahaaaa,, oke bye ! i am too much of laughing , right ?

damn

damn damn damn !!! i wish you were here, really !! i wish it ! hope i wishing on a wishing star ! what the... over dream !!!!!

i can't be strong u know ! always be patient ... or i should let him go ? I CAN'T ! have you felt for me ? you haven't . or i am wrong ...

Let me tell you the truth  . so, when i didn't mean open my facebook , and just checking yours, i saw that you have updated ur status 2 days ago . and did you realized how long we have been no contact for 1 week , and why you never have a effort for me ? did u know i am so worried about you ? or are you happy staring me  feel depressed ? ok fine.

backsong . Utada hikaru - first love

now may be i will crying to listen this song, and write this post with my tears. i am not the lier, i swear now i am crying. feel everything about you, and dream that should i let u go. and how if i lose you now ? even u always hurt me and i try to respect it .

forget it, and now i clearing my tears and just breathe , hope it will be like past again and better ... god always give me a way..............i believe that

Sunday, June 26, 2011

hey , i miss you

malem itu aku kecewa sama kamu, aku merasa mendapatkan waktu yang tepat untuk aku melepas semua kaganjalan perasaan ku terhadapmu, keganjalan selama aku melewati cara ini sama kamu. Setelah aku bilang sama kamu, aku pikir aku nggak salah, aku pikir hal itu baik buat kamu, buat kamu sadar dan berubah. aku galau, ketika malam itu kamu nggak bales smsku. keesokan paginya aku tau kalo kamu terima rapot, sebagai cewekmu, baiklah kalo tanya tentang rapotmu. siang itu aku sangat berharap kalo kamu bales smsku. sampai sore pun ternyata kamu belum bales smsku, dan aku coba sms kamu lagi. sampai malem pun kamu gak bales smsku. kamu kemana sih , ? aku khawatir...

Semua hal negatif mulai bermunculan di dalem pikiranku. feelingku bilang macem2, mungkin hapemu di sita gara-gara nilaimu jelek, atau mungkin kamu marah sama aku? hey ! jangan di buat susah dong ! i know u are... aku udah berusaha nyari solusi, biar aku gak ngerasa kamu gantungin. tapi semua temanku bilang "tunggu aja sampe dia sms". aku tau itu yng terbaik , tapi aku benci sama yang namanya nunggu. Dias , dia itu temen sekelasnya, dia bukannya nyari solusi yang baik malah nyuruh aku mutusin dia. ya allah berilah aku ketabahan ....

Maaf postinganku malem ini agak gak karuan bahasanya. Dan sekarang tiap aku ngeliat inbox, fotomu itu semua bikin aku nangis. Hello ini belum seberapa nan ! kamu harus lebih sabar ngadepin semuanya, dan pasti aku daper kemudahan ;)

my boo cameroid

just wanna share my photo last night and now. haha cekidot :p

in this photo, there are me, puput, ajeng and my little sister












Friday, June 24, 2011

it blows my mind

last night , i was surprised about him. my phone was vibrating and , i saw it turns out was you ! wow unbelievable you text me. Haha how strange i am ! its just courteous ... Mainly, i want tell you about Yopi's babies rabbit haha.. the rabbit was bearing a babies again wow ! unpredictable .. cause, before his rabbit just born one baby and he felt so weird about his rabbit, why it just bearing one baby ? hahaaa...

But when we were texting , he felt so sleepy and finally he has a hang over wkakak :D  Boy oh boy !

Hell if i know , that you are missing me too ..:) why don't you tell me, why i always be the first , shit man ! haha
Just have a ball . I'm sorry i little bit so rude..

Chill out !!! just found a good idea , what should i have write in this blog ...hmmmmmm

As i see it,  i want tell you about my suck holiday . Hmmm wait a minute ! i haven't go to holiday yet HAHA  asshole !!!!! oops!
Better left unsaid, because i don't have anything to say for now. Oke enough ! good bye all busy body! see ya...

Thursday, June 23, 2011

announcement

just, i have changed my bio on twitter --"

CEKIDOT :p

i know, is that not important for you ? but isn't for me haha..

Wednesday, June 22, 2011

pose -_-




*stressdikamarkepanasan*

hiks hiks

malem ini suck abis deh, gak tau kenapa aku suka banget nyebutin kata "suck" di postingan ku belakangan ini, yah emang nasib lah . sabar nandya o:)

mentang-mentang semua orang di rumah udah pada teler, tinggal aku yang masih nongkrong depan komputer , disuruh suruh mulu kaya pembokat. sabar lagi nandya o:) . dan ngenesnya lagi si yopi ninggal aku tidur , dasar anak kecil jam segini udah tidur --" maklum lah jalan jalan terus -_- . Aku tau kok dia pasti lagi kangen banget sama aku di surabaya :') --" . NGACO nih lama lama haha.... abisnya bosen. STOP ! kok tiba-tiba aku mikir ya, ngeblogging itu kaya ngomong sendiri , soalnya belum tentu ada yang baca postingan kita? yups haha....

15 minutes a go , aku nyari alamat Celyns Parfum Yogyakarta nih , sekedar informasi aja bagi para pecinta parfum ceilaaah. Kakaku ngotot banget mau ke sana, dan pastinya beli parfum dong , dan pastinya lagi bukan buat aku -__- tapi buat istrinya tercinta (wow romantis) .Sekali sekali gitu aku kalo aku ulang tahun di hadiahin parfum kek --".

Tonight, i could'nt feel sleepy , why ? aaah tapi aku harus ngantuk --" how strange i am. masih terjaga , karna di kasih tugas sama kakaku buat ngejagain "something" kagak penting . GILA AJE LO , SURUH NGEJAGAIN "ITU" BISA SEMALEMAN !!!!

CHILL OUT !

udahlah orang sabar di sayang tuhan

3 days after anniversary with yopi

huaaa.. that was day so suck. i don't now what happened , i must be so glad but isn't ... you went to Bandung and leave me, i know we are not supposed to be like them .you know like others pairs. but i still be patience. i know you are, you are different ... i just can blamed the time , should i ?

Okay, i remember when we were fight at that night, just for a hour i can give my angry to you, i didn't know why i couldn't be angry with you even you are false and do something hurts to me :( .

I just want you to give me much of your attention ....

how so hot in my room -.-

capek pake bahasa inggris .

intinya, selama liburan ini aku ngenes banget deh. udah di tinggal sama "dia" keluar kota pas anniversary 1 month sama dia ya ampun sedih banget.

Dan akhir akhir ini aku sering berantem , masalahnya si sepele , tapi kali ini dia bohong sama aku dan itu sering. It makes me wanna leave him for a while......

Wednesday, June 15, 2011

Just found my self

love the way you talking with me last night huaaaa miss that moment , every word that you say to me it gives me much of missing less from you. Yeaahhh!!

2 days to go i will lose my best friends huhu u,u those are going to Aussie , hope they will miss me :)
by the way, now i am in Arta's home, just wanted because i was lonely at home and unfortunately there's a motorcycle yippiieee ! i permitted my mom and say that i want get out from home haha

hmmm just staring the laptop and thinking what i want to write -,-

huh enough

Tuesday, June 14, 2011

Friday, May 20, 2011

hey !!

WAAAA!!! how long i have left my lovely blog T.T ? huhu... what a suck of my modem !! now my modem has been filled pulse :p . U.U miss so much ...

Waa its too much a lovely, crazier story, since i left this blog. Not to be keep !!

hmm.. now what should i tell to you ? hahaha i'm confused. Yoyo ? don't . i haven't a good mood to share story about him . make me too missing him :'). hmm how bout yesterday ?

Yesterday, i went to galeria mall , yeah like usually with my beloved classmate :) ...

YOU KNOW I LOVE 19 MAY 2011 AT 16.00 WIB I NEVER FORGET ABOUT THAT DATE :*

complicated story yeaa -,- i don't know, what am i talking about ....

Thursday, April 28, 2011

Lega

Lega : Relieved guys :)

I'm so relieved today, because i heard that my all assignments are not should i submit tomorrow :D. You know, holiday must be happy, but now holiday i done some annoying activities -..- like studying. Mister Wartono have given me about 500 numbers of questions -_-, consist of Physics, Math, Biology, English and Indonesia language. I hate biology so much, -,- how not ? he gave me 100 questions about that. Indonesia language, i would love this, because the questions not too much and not too difficult, and now i have done it.

Lemme tell you !!! i will swagger haha... i have done English assignment and just complete it (~^o^)~ and Math just less 10 numbers again hahaha :p, why i am so happy ? because, tya told me that we must bring our assignment just for lesson of Jum'at schedule :) there are English and Math :D

At least, i can handle it wkwkwk ........... But i'm still thinking about the word that have written HOLIDAY ASSIGNMENT -_-

By the way, so soon yoyo text me :p

the last, my assignment = galau

Wednesday, April 27, 2011

BAKSOS AND KUWARU BEACH

ASIKKK !! hari ini hari yang di tunggu-tunggu yaitu GASPOL KE KULON PROGO BERROO !!! yippiieee!! MCLD 012 bakti sosialnya di mulai hari ini coy wkwk. Gila bahasa guwee lebe abezzz !! stop basa basinya ~_~. Tepat jam 8 pagi kita kumpul di rumahnya Oik, dan ternyata tema-temanku sudah pada menanti kehadiranku apalagi Mr. Wartono #Idih. Ealah nih divti bilangnya jam setengah 8 udah sampe malah telat~ maklum lah mamanya ada perlu bentar.

Jam 9 kita langsung GASPOL ke kulon progo ;). Panas gila ternyata, berasa kasian sama yang naik motor nih :'). Jalannya sumpah naik turun, bikin mual ~_~ . Tapi ini demi bakti sosial teman !!! Sesampainya di sana kita benar benar benar benar... merasa kaget dan touching abiz... SD. Muhammmadiyah Manggunwetan (kalo gak salah) yang cuma punya murid 47 aja dari kelas 1-6 :'( bayangin coba?? aku berharap kedatangan kita- kita ini bisa sangat membantu buat mereka. Walaupun ada " something " disappointing for me.

Setelah acara selesai. Kita sepakat mau pergi ke suatu tempat. Nah keputusannya pergi ke Kuwaru beach yang deket juga sih masalahnya. Walaupun pantainya enggak sebagus Sundak. Dipejalanan ketemu mendes yang seneng banget di priwiki sama anak-anak yang ada di hartop  wkwk, kayak farel dkk. Ya ampun sumpah jail banget mriwiki mendez mendez ...Sesampai di kuwaru banyak banget ceritanya -_- dari yang bikin ngakak sampe sampe bikin kita kebelet pipis wkwk...

Pulang pulang sampe ke rumah Oik tepar ._. -_-. Oh ya btw , pas mau ke rumah tyara , tyara kesrempet orang, mana tidak bertanggung jawab, alhamdulillah selamat sampai tujuan haha...

Thanks a lot guys for today ;) nice for our activities and meaningful for this ;) do it again guys :D

Tuesday, April 26, 2011

OUCH

ouch ouch ouch MY ASS ............

 i was riding Dimas's fixie -,- from his home to Oik's home, the distance is about more 1 kilometer maybe -,- YOU CAN THINK OF HOW IS MY ASS -,- ....... "tepos" you can search on google if you don't understand what's that mean. But i really love fixie \m/ and i was swagger that i'm a good for riding fixie wkakak :p . And make me really want to buy a fixie. AHH FORGET it ! my parents always ban me -..-  ......

By the way, today was so suck, i came with many of sweats you welcoming me with your annoying face UH ... SUCK !! (╥﹏╥) .....okay, fine i'm out !!!.. you just thinking that we always make a mistake, not you ! i never mind about your debt to me ? but you always think bigger about my debt to you -,- wadehel... actually you still have a debt to me -,- ... (Money i mean) .

Still angry with you ! i want beat you girl, but i can't because you were "  GENTANE " (search on javaness dictionary if you don't understand it.) Make me lazy for come tomorrow. But it was a plan, i never cancel it because we have prepare it with ripe. So, wish tomorrow will be success and not disappointing.

Galau time is full today, will i text you tomorrow ? yes i will, because tomorrow, i will have many of time for you , yeah at least, i will on a trip to Kulon Progo so i will get bored, and it will disappear when i text you, so keep your pulse full babes :* ...

Monday, April 25, 2011

galau (⌣́_⌣̀)

jam 20.48 galau abis :(, dari pada galau mending ngeblogging aja =).. menunggu itu lama sob ! so honey, bales smsnya yang cepet dong, kan kamu juga yang mulai (⌣́_⌣̀) jangan bikin penasaran plus galau. Ngomong-ngomong bau mie goreng #ABAIKAN. okay, masih menanti sms mu yang sampe sekarang belum kamu bales, ~its over man~ mungkin karena sebelumnya balesanku gapenting kayak "biarin wek:p" what do you think ? is this word important ? -,- NO!!, or maybe kamu sekarang udah tidur ? (⌣́_⌣̀) taulah aku kamu gampang ngantuk dan kalo tidur pasti sore haha...

Aku seneng banget hari ini kamu yang sms aku duluan :* , walaupun nggak penting -,-. Ngomong-ngomong mau bikin label baru "galau time". Pasti bakal penuh tu label (⌣́_⌣̀) penuh dengan kegalauanku terhadapmu *lebe*.

Galau battery ku dah abis saatnya twitteran =) kalau galau battery ku penuh pasti ngeblogging lagi deh =)

too much busy

selama liburan ini (ya ampun kata ini nyiksa banget bagi yang UN) aku berasa jadi orang yang sok sibuk / emang bener sibuk. Masih berkaitan dengan baksos dong pastinya, hari ini bener-bener nggak asik karena HUJAN u,u..... Mana pas waktu mau ambil barang buat baksos di rumah Yasmin pake nyasar segala, katanya rumahnya di Jakal, terus berubah lagi ke concat, ealah ternyata beneran di Jakal -,- aduh berasa bersalah nih sama Oik. Terus, sebelum ke rumah Yasmin kita sebenernya ke rumah Viga looo asikkk *dancing* tepatnya ada di Jalan Godean rumahnya, sampe di rumahnya ketemu Britney (anjingnya Viga yang super lucu).. haha keinget tuh anjing sensitif banget sama Dhanes wkakakak. Katanya Viga tu anjing kalo sama cowok diem , tapi kok sama Dhanes heboh sekali, wah jangan jangan..........*ups*

Makasih banget buat Oik, yang setiap kita jalan bareng kalo urusan makan dia pasti yang bayarin haha =)

Besok rapat terakhir, dan aku gbisa dateng :(, aku usahain bisa dateng =)

Sekian hari ini ceritanya B-Y-E

NB: sorry i am not use English again haha :p

Sunday, April 24, 2011

GOES TO TAMBAK BOYO

NB: Indonesian language :) sorry if you can't read, google translate please

Masih berkaitan sama Baksos, hari ini seperti biasa rapat di rumah oik ( the first time i go to there ^^). Nyampul buku-buku buat anak-anak :'), pergi ke CK (circle k) beli makanan/minuman, GOWES, mosing2 -,-, ke Big burger, ketemu ibu2 ndeso gatau burger -..- (pake beli segala tu ibu, pake di ceritain segala lagi sama gw -,-). Dan berhubung pada pengen Nyisa (ngisep asep gitu deh, tau kan ?) capcus deh ke tambak boyo, exactly pake mobilnya oik yang isinya lebih dari 10 orang ._. bayangin tuh sumpeknya kayak apa -_-, tapi kebersamaan ini janganlah cepat berlalu #sing.

Sesampainya di sana #terkagumkagum ._. . Tempatnya asik banget berrroooo , apalagi kalo malem beeeuuhh tambah parah ._. . Muter deh ke waduk itu sambil ndengerin Farel n Oik cerita cerita tentang sirip naga -,- . Stop ! berhenti ke sebuah ... warung ya mgkin namanya, pesen 2 sisa ( satu rasa mint dan satu rasa stroberi), truly, the first time i try it and the taste was so YUMMY -,-, too much caugh. kayak ngerokok ya, tapi ga ada nikotinnya beroo o:). Hunting foto jangan lupa dong !! sayang belum di upload sama viga, pasti asik deh ;). Setelah selesai kita pulang bersama-sama dengan selamat.

Sekian cerita dari ku. b-y-e!

Saturday, April 23, 2011

Justin Bieber in Indonesia

hmm... report about JB's news for 3 days, waste my time, But i never say never for it (?)
To the point ! i give you some information about daily of justin (?) if you have to know, you must stay keep read this post! 
 PRINT SCREEN (via twitter )
too much pageviews yesterday, and absolutely about Justin #REALLYNOTIMPORTANT

Indonesia the winner of TT (Trending Topict) Otw SICC is mean that, all beliebers or who gonna see the concert has been on the way to the Sentul International Convention Center. And the mean of KUE BOLU is the rumors told that Justin bieber ate Kue bolu (sponges cake) at his hotel 

not important -_- just there's indonesia word written   


 

Friday, April 22, 2011

Justin Bieber at SOETTA (soekarno hatta indonesian international airport)

really, i can't see this huhu u,u, make me so envy to look at this. i hope you arrived with safe Justin :) and success on your show. Don't miss me if there's no me at there wkwk :p . I will give you some information about JB in indonesia. If you belibers you might be read this. Check this out !!
let she go justin 

hmm don't be arrogant 

show your face 

that should be me holding your BAG haha LOL 
Okay, now the rumors is very very unpredictable, they (beliebs indo) said that when justin arrived at airport he never give a little smile on his lips :(. huhu he's look arrogant. I think may be he still tired about the busy of his tour.

welcome beb #LOL

                                                                                                                                                         
WELCOME TO INDONESIA
JUSTIN BIEBER =)     


have you hear ? that Justin Bieber has concert in INDONESIA ?? yeah. today Justin bieber has arrived at soekarno hatta airport. And wear pink T-shirt, check this out :
how so adorable 

:D
Hmm, i very sad, i can't meet him and see his concert. Because the ticket was sold out >,< and may be my parent will give me a ban to go there, actually i haven't much money to buy the ticket. Oh justin i love you so much. The concert will be held for tomorrow on Saturday, April 23 2011 at 7.45 pm WIB At Sentul international............. i forget the last word Bogor, Jawa barat. How me so envy to the girls who can meet justin and see the concert, and who will be the lonely girl :(. so i may not be sad. i will post about JB photo who can make me smile again :)



his teeth =) cool 
                                    
                                                                                             
SWAG 

give me one justin 

you gonna kiss me :*

cutest glasses 

ouch

 source : Via Tumblr and Via yfrog.com/h2x1xhfj

Uncountable

 NB : sorry, i haven't used my English in this post :') you can google translate if you aren't really know about this written.

Gatau kenapa aku ngetik judulnya Uncountable, dan sebenernya cerita ini nggak ada kaitannya sama kata itu. Maaf galau ....

Hari ini paskah, selamat hari paskah bagi yang menjalani. 

STOP BASA BASI...

aku mau cerita tentang kejadian yang semalem. SHOCK !! abis pulang dari rumah Tyara, (rapat baksos) di jalan tepatnya di daerah sarkem, aku liat orang naik motor sambil MAHO, jelaslah aku ngakak2 di jalan sampe sampe sreeeeeeeeeeeettttttttttt gatau kalo jalan itu belokan nyrempet pembatas jalan, nendang pot lagi OUCHHH memalukan!!! Langsung tancap gas aja andd kabuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr!!! 

Divti shock ._. maaf yaaa :'(

Gamau ke ulang lagi :( semua ini gara-gara orang MAHO di deket sarkem yang sbenernya itu cewek cowok bukan cowok cowok  -___- 

khawatir jangan sampek motor ada lecet sedikitpun :( takut di jitak dan di omelin mama apalagi kakak ..

jadi judulnya agak sedikit nyambung sama ceritanya yaitu----->>>> kesalahanku tu udah uncountable dan berasa jadi anak nakal 


 

Thursday, April 21, 2011

Planning for Bakti Sosial

some social activity, is given for people/children who has shortage cost for school or needs life. we are moechild 012 will do this, and help children in Kulon Progo. Tonight we have discussed about this at Tyara's house, how about transportation ? how about equipment ? and how about money ?. i am so participated about this. And make me really love moechild 012, who has togetherness, proximity, not from today but from past.

i'm so sad. because he(yoyo) canceled to join with us to go to kulon progo :(. i don't know why :(. i hopeless....

before, he said "insyaallah i will join it" but now , uh......................:( too sadness

okay... thats all and Bye! good night ! see yaa!

Aussie ??

Should i go to AUSSIE? and waste my parent's money exactly. i am not people who live wealthy. just ordinary girl who always be in fairy tale life. i think my teacher very hope of me to go there --> too confidence -..- . i was in around of people who has much of money :p i can mention it, there are dito, tya :p, jenni :p, nisa :p. dimas and may be vio. Not only in my class, i heard that eight A class joined this activity also. its one of my dream truly. don't be envy please :')

I hope Tya my friend would like to give me accessories and handcraft from there, even i have gotten from Bagus my friend.

hmm take a picture last night and edit my photo have been 5 minutes ago, so poor if you not see this

oh my good 

hmm 

isnadio style ? 

sleepy 

love it so much

eeekkkyaaaa yoyo's message :p

-..-
thanks for reading my blog, i hope you enjoy it :p

Wednesday, April 20, 2011

don't get me wrong

THE TITTLE HAVE WRITTEN LIKE THAT !! SO ? CAN YOU READ IT ? DON'T KNOWINGLY PLEASE !! =)

I HAVE TRY TO TELL YOU NOW, SO RESPECT MY EFFORT =) I HAVE BE KIND FOR YOU, CAN YOU EITHER DO THIS FOR ME? =)
 
BE REALIZED!!

give emotion smile, doesn't mean if i like you now ;) i have mind you! it's NOT ONLY ONE BUT MORE !!

shake my hand

haha ! i catch you !!

Today, i saw you in front of my eyes. You said "sorry" and then i received with little smile on my lips. I felt like urgent and obliged. Sorry to have you blamed. you little suck girl i've ever meet :P your style uh.... make me *hueek* you try to be friendly to me ? ignored -..-

 be patient, enough ! i can't yuhuuuuu (~^o^)~  not only me who hate you :p

Forget it ! i have a question word for you :

Why do you playing boy's feel ?
What did you hurt his heart ?
When are you having called play girl........?

i mind you ._. but don't think is it you! try to learn whats the true mean of my word! don't be like her !!! told the girl, who being like i mind, but actually i didn't mean to mind her -_-

who knows? kamu itu emang ember berrro!

Tuesday, April 19, 2011

unlike your way

Indonesian please,, soweeeeeeee D:

Aku gak bermaksud ngomongin kamu, dia, atau mereka. Pikir sendiri aja deh biar kamu nyadar. Nggak di kelas, nggak di depan kelas, nggak di kantin... kamu itu salah! dalam arti kelakuanmu. Mungkin itu buat kamu nyaman, tapi nggak buat orang lain. Sifat mungkin ada yang baik dan pasti ada yang buruk. Sifat buruk mu itu muncul semenjak kamu.......... (maaf gamau frontal, bukannya takut). Ini bisa aja di bilang postingan sindiran kalo kamu baca. Aku sadar caraku ini salah tapi gimana lagi ? mood itu gabisa di paksain, malah bikin kita stress ! kalo ngomong langsung sama orangnya, tapi mood ku bener2 nggak ngedukung, gimana mau bisa selesai masalahnya....... emang aku butuh bantuan! Masalah ini gak hanya satu, ada cewek ada jugak cowok. So, harus bener2 mahamin kata2 ku. Biar nggak KAGOL ! ini posting sindiran bukan cuma buat seorang !

dalam hal ini aku bisa simpulkan :

-Bahwa perilaku/sifat orang sangat berpengaruh dengan hubungan seseorang.
-CARA hidup itu penting, tapi please! lakukan apa adanya gausah berlebihan.
-Jangan sampai emosi dan salah paham memisahkan sebuah hubungan.

Okay, enough ! aku gamau ngomongin dia, kamu, atau mereka lagi. Aku udah merefleksi diri ku sendiri. So, let we see the future =)

Uh........

today was so a silly story..

Dito is my friend, i will call HE/SHE??hmm... i'm too confused wwkkk... if you can see what dito is, may be you will call SHE not HE --" even He is male...

he always behave like a female/girl.. he is confidence people, always be proud of his voice? dito, do you think your voice like an angel ? no, its not true, if you say with your arrogant ! i will never give you my admire !

You always thought that we are not be disturbed with you ? okay, you never had be bullied with your friend? and when we bullying you ? you angry and push we down ? and then crying....................

remember, you a big boy! you BOY not GIRL ! a simple problem you made it become a complicated ! and blamed she ! my friend! uh..................

If you aren't try to repair your behave, maybe we will go away from you....................

FORGET IT LET WE SEE HOW TOMORROW ARE YOU....

miss my yoyo,,, really so much, how so adorable is he...... miss miss,, i wanna text you, but my pulse is spent by  me to call the unimportant people wkwk..

By the way? how about my new template ? :) =)

Monday, April 18, 2011

take it easy bro !!!

do you mind me? do you discouraged me ? do you think that i am weak ? do you do what i did ? what a pity on you...

I tell you, i am not weaker... i don't want to make one mistake.... i just not sure about your way... and if i do as you say, i won't do it again.............. because little one mistake it can become big mistake... we were friend .. but now maybe, with your behave we will not to be a friend again... i will see you as a shadow .......

Have you ever did this ? (readers)
I hate this, we have mind each other... :p okay lets war

Korean --> the Chloe

keep thinking if you my classmate, you will find it!

I will explain all this bullshit ...........
I just not like your way life.. it's disturb me, i am your friend, my role is directed you to the right way, but i realized that my way to minded you is wrong, its my fault, but i am not a weaker... i just want repair our relation....i just wanna be a good friend for you.. and all.

ENOUGH

Sunday, April 17, 2011

my old bestfriend

He is my old best friend, call him B :'), i don't know how is him, i never text him again, because, now maybe he is too famous, he is always turning girlfriend, from her to her ......... ... hmm i am too frontal, i hope he can read this, but actually i may be shy ...

most of part of my heart that i will lost is you yoyo... but most of part of my life that i will lost is you B

I know, how so amazing the role of best friend, now now now not past past past.... you discouraged me... you forgetting me... you are not care to me again..

You got a new friend ? i don't care about it yesterday, but today i have felt the damage of that... its become worse..

But now i will do as me...... like usually, not too much but simply for you

Give me a break ! you still be kind for me ;) and we can starting again from zero

Mickey mouse outfit





Saturday, April 16, 2011

my handphone was falling

HUHUHUHUHU....... my handphone was falling, when i took a bath, and wet -_-

I hope it doesn't broke :'), if the water rain my phone, i cannot text him :p

I know, my phone doesn't expensive like you all have !!! :p just little LG cookie touch

By the way,....

Today Sabrina Vita's Birthday :D

I and my friends, have some plan like surprises for her :p and it was so awesome you know, and at least she happy ! actually the surprises was so dramatically wkwkwk....

I hope all Vita wishes will come true and Justin Bieber may have to meet her wwkwk :P

Friday, April 15, 2011

relieved

YOU REPLY MY TEXT YIPPIE :D   ~(^o^~) ~(^o^)~(~^o^)~   ~(^o^~) ~(^o^)~(~^o^)~  
Very very relieved about you, my instinct doesn't thought that you may reply my text, but i believe that you recently buy a pulse, so you can reply it, or maybe just chance. You reply my text with your joke i love it, but.............. like usually after that, you just answered too shortness -_-. 

about our relation ? You are not ready with me ? hmmm waiting again i am ....  

i know you are

NB: This story, continuing my last story yesterday . about " call me resolver love problems"

Actually, i always be patient with your behave, but you are my best friend, heyy! i am texting behind you !, but i know you can't read this, because you never know about English truly wkwk !! You were be silly. i can handle it... but exactly you are too much, you are too much always hurt him!! poor him :') i am really sorry about this, i always think giving up, but i can't because he is always ask for help... and i wouldn't ignore his ask...

So, i hope you realized, remember you have a boyfriend, not more!! just one, i know you are... i believe that you wanna be a good friend and a good girlfriend for me and him.

I will tell you (readers) she gone after sitting behind me about 10 minutes ago wkwk, how dare i am ! i didn't mean to discouraged you girl ! i am sorry,, but you behave a silly... that make me wanna laughing !

Sorry before, my story little not doesn't make sence... I hope this can be a new experience for you all :)

Wednesday, April 13, 2011

call me resolver love problems -_-

Oh my god, i got a new call name now " resolver love problems" haha like a paranormal of love right ?

I tell you now about the story of the name, its happen about 25 minutes ago, because of my friends had love problems, he always always and always ask me "how?" -_- how to solve his problem with his girl friend?What he gonna do if his girl friend have lie to him ? how can his relationship could be survive ? -_- oh god, this is so complicating.

I gave him, many of suggestion and some plan for him, because his girl friend is my classmate :'). I hope his relationship may always be survive, with help from himself, and god o:) i will pray for your relationship and i hope my suggestions are not make the problems become bigger and DUERR-_-... and i never thought if their relationship will be end :(. ONE YEAR guys , is it not a long relation ? :') . and i wouldn't give a bad advice for them.

The last, i always be in the right side, even its gonna hurt his/her hearth, and may be i will called " traitor"

Tuesday, April 12, 2011

That Should Be Me - Justin Bieber Ft. Rascal Flatts




Everybody’s laughing in my mind
Rumors spreading ’bout this other guy

Do you do what you did, what you did with me?
Does he love you the way I can?
Did you forget all the plans that you made with me?
‘Cause baby, I didn’t

That should be me holding your hand
That should be me making you laugh
That should be me, this is so sad
That should be me, that should be me

That should be me feeling your kiss
That should be me buying you gifts
This is so wrong, I can’t go on
‘Til you believe that that should be me
That should be me

You said you needed a little time for my mistakes
It’s funny how you use that time to have me replaced
Did you think that I wouldn’t see you out at the movies?
Whatcha doing to me?

http://www.hotnewsonglyrics.com/justin-bieber-ft-rascal-flatts-that-should-be-me-lyrics.html

You’re taken’ him where we used to go
Now if you’re trying to break my heart
It’s working ’cause you know

That, that should be me holding your hand
That should be me making you laugh
That should be me, this is so sad
That should be me, that should be me

That should be me feeling your kiss
That should be me buying you gifts
This is so wrong, I can’t go on
‘Til you believe that should be me

I need to know should I fight for our love or disown?
It’s getting harder to shield this pain in my heart, ooh

That should be me holding your hand
That should be me making you laugh
That should be me, this is so sad
That should be me, that should be me

That should be me feeling your kiss
That should be me buying you gifts
This is so wrong, I can’t go on
‘Til you believe that that should be me, ooh

Holding your hand, that should be me
The one making you laugh, oh baby
Oh, that should be me, yeah

That should be me, giving you flowers
That should be me, talking for hours
That should be me, that should be me
That should be me

Never should’ve let you go
I never should’ve let you go
That should be me
Never should’ve let you go
That should be me

Never should’ve let you go
Never should’ve let you go
That should be me

Monday, April 11, 2011

what do you want haaaa???

too stress -_- too confused -_- like underestimated (?) -_- like a little donkey again -_- because too love you c:

Tell me please, tell me please, tell me please, :c

Haha,,*back to indonesian language*

DERRR!!!! ketahuan kamu lagi ngeliatin aku ? sumpah ya jujur aku nggak GR sama kamu, udah jelas2 kelihatan , nggak kayak biasanya -_-

Biasanya tuh kamu kalo lagi istirahat pasti ada di koperasi terus, nggak bakal kemana-mana wes aku yakin !! B-U-T kenapa pas aku olahraga, tiba-tiba kamu nongkrong duduk di depan kelas 8G -_- sambil ngeliatin aku dong pastinya (sumpah ya benci banget nulis ini, tapi ini nyata). Aku kan jadi malu --" but, actually i am very very glad!

Hari ini galau banget, mikirin pasti kamu pulsanya habis :c dan aku ngarep banget nget nget sama kamu , gantian dong kamu yang sms aku ??? :)

Tau kamu tu bapaknya Jendral di Bandung *ups ketahuan*

Haha, *Back to English Language*

DOORR!! I caught you, when you are looking at me ? i swear, honestly i am not confidence to you, it was clearly i have see that, not like usually -_-

Usually, when rest time you certainly in koperasi / little canteen, and you won't not go anywhere, i'm sure! B-U-T why when i have exercised, suddenly you sit in front of Eight G class -_- while looking at me, exactly! ( swear, i hate to write this, but it's a fact!). I will be shy --"  but, actually i am very very glad!

Today was so upset, thinking that certainly your pulse was spent. and i very hope to you, turns yours please ? to text me :)

I know your father was a head of police (what the mean of that -_-) in Bandung *ups i caught it*